Σωτήρης Ιωάννου – Υποψήφιος Βουλευτής Λάρνακας

Φίλοι και φίλες,

Με τη σημερινή δημοσίευση θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την ανακοίνωση της ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ μου στην ΕΠΑΡΧΙΑ ΛΑΡΝΑΚΑΣ, για τις ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ του ερχόμενου Μαΐου με την Πάραταξη την οποία βρίσκομαι στις γραμμές της τα τελευταία 11 χρόνια, το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (ΕΛΑΜ).

Η απόφαση για μένα δεν ήταν δύσκολη και πάρθηκε χωρίς κανένα απολύτως δισταγμό. Το νεαρό της ηλικίας μου δεν αποτέλεσε ανασταλτικό παράγοντα αλλά συνταιριάζεται με την παρουσία μου ως Δημοτικός Σύμβουλος Λάρνακας, την εργασία μου στη Βουλή των Αντιπροσώπων και τις σπουδές μου στο τομέα των Πολιτικών Επιστημών. Μα πάνω από όλα συνταιριάζεται με την πολιτική – ακτιβιστική μου δραστηριότητα τα τελευταία 10 χρόνια, που αποτελούν το καλύτερο πανεπιστήμιο και το πιο διδακτικό μάθημα της ζωής μου.

Πολλοί θα ρωτήσουν γιατί και πως; Τους επόμενους μήνες θα βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία. Με συχνές παρεμβάσεις, όπως άλλωστε συνηθίζω, θα δώσω απαντήσεις σε όλα όσα πρώτα απάντησα μέσα μου. Σήμερα λέω μόνο αυτό:

Η εικόνα μίας διαφορετικής Κύπρου και η παρουσία στη Βουλή μίας δυναμικής εθνικής παράταξης που μπορεί να σταθεί εμπόδιο απέναντι σε όλα όσα μας βασανίζουν είναι η κινητήρια δύναμη για αυτό τον μεγάλο πολιτικό αγώνα.

Κλείνοντας, απευθύνομαι σε όλους σας και με ειλικρινές προθέσεις ζητώ τη στήριξή σας. Για να νικήσουμε τις εμμονές και τις νοοτροπίες του παρελθόντος. Για να πάρουμε πίσω την Ελευθερία μας, σε όλα της τα επίπεδα.

Με εκτίμηση,
Σωτήρης Ιωάννου