Γη της επαγγελίας η Κύπρος για τους Παράνομους μετανάστες – ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ η μόνη λύση

Φιλοξενούμενος στην μεσημβρινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΣΙΓΜΑ και συζητώντας για το τεράστιο πρόβλημα που δημιουργήθηκε στην Κύπρο με τους λαθρομετανάστες, ο βουλευτής της Παράταξης μας Σωτήρης Ιωάννου, ανέφερε χαρακτηριστικά πως το νησί μας κατέστη «Γη της επαγγελίας» για χιλιάδες λαθρομετανάστες.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ), είπε, προειδοποιούσε για αυτή την κατάσταση και φτάσαμε σήμερα, σε αντίθεση με οποιαδήποτε άλλη Ευρωπαϊκή χώρα, να έχουμε στην επικράτεια της Κυπριακής Δημοκρατίας πέραν του 4% αιτητές πολιτικού ασύλου, ενώ στην Ε.Ε έχουν μείνει αυστηρά στο 1% ή δεν δέχονται κανέναν.

“Η Ισπανία δεν δέχθηκε, απέλασε και δικαιώθηκε από τα αρμόδια όργανα της Ε.Ε όπως και η Ελλάδα, στα πρόσφατα επεισόδια στο Έβρο, δεν δέχθηκε και πάλι δικαιώθηκε από την Ε.Ε.

“Άλλο το ανθρωπιστικό ζήτημα και άλλο αυτό που συμβαίνει” τόνισε. “Η Κύπρος επιβάλλεται να αρνηθεί άλλους αιτητές πολιτικού ασύλου και να απελάσει άμεσα όσους παράνομα διαμένουν στον τόπο μας. Ή θα επιβιώσει η Κυπριακή Δημοκρατία”, κατέληξε, “είτε θα μείνουμε έτσι για να εισπράττουμε τα μπράβο διάφορων οργανώσεων που ούτε το καλό μας θέλουν, ούτε αντιλαμβάνονται ή ακόμα συνηγορούν στους Τουρκικούς σχεδιασμούς για ισλαμοποίηση της Κύπρου”.