Με απόλυτη επιτυχία η Χοροεσπερίδα ΕΛΑΜ Περβολιών

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη η πρώτη χοροεσπερίδα της Τοπικής Επιτροπής Περβολιων Λάρνακας του ΕΛΑΜ. Στην παρουσία δεκάδων συναγωνιστων και φίλων η Παράταξη μας απέδειξε πως αποτελεί ανερχόμενη πολιτική δύναμη του τόπου μας και ακόμη πιο θετικά αποτελέσματα θα έρθουν στο μέλλον.

Εκ μέρους της Τοπικής Επιτροπής χαιρετισμό απηύθυνε ο Κοινοτικός Σύμβουλος Περβολιων Γιώργος Γεωργίου. Τους παρευρισκομενους χαιρέτισε και ο Πρόεδρος του Ε.ΛΑ.Μ Χρίστος Χρίστου.

Στα Περβολια το ΕΛΑΜ είναι τριτη πολιτική δύναμη και αποδεικνύει πως αντλεί υποστηρικτές από όλους τους πολιτικούς χώρους, ακόμη και σε περιοχές που χαρακτηρίζονται ως «κομματικά σκληρές».

Ο τρόπος με τον οποίο το ΕΛΑΜ προσεγγίζει τα μείζονα ζητήματα της Παράνομης Μετανάστευσης και της Ακρίβειας βρίσκει σύμφωνους μεγάλη μερίδα των πολιτών του τόπου μας αφού αυτός συνοψίζεται στην εξής φράση: ΠΡΩΤΑ Η ΚΥΠΡΟΣ!

Επί της ευκαιρίας ευχαριστούμε το Κοινοτικο Συμβουλιο Περβολιων και τον Κοινοταρχη για την παραχώρηση της Πλατείας και όλες τις διευκολυνσεις που μας παρείχαν.