«ΙΣΑΑΚ-ΣΟΛΩΜΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΧΝΩ ΠΟΤΕ!»

Δυναμική ήταν και φέτος η παρουσία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) στο μνημόσυνο των εθνομαρτύρων Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού στο Παραλίμνι.

Οι ΕΛΑΜίτες έστειλαν και φέτος το μήνυμα ότι δεν θα επιτρέψουν να ξεχαστεί η θυσία του Τάσου και του Σολωμού, που τον Αύγουστο του 1996 δολοφονήθηκαν άνανδρα από τους Τούρκους κατακτητές στο οδόφραγμα της Δερύνειας. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πρόεδρος της Παράταξης μας και Υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Χρίστος Χρίστου, ήταν ο μοναδικός αρχηγός κόμματος και Υποψήφιος που παρευρέθηκε στο μνημόσυνο των σύγχρονων ηρωομαρτύρων του Ελληνισμού. 

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος, οι βουλευτές, μέλη και υποστηρικτές  μας κατευθύνθηκαν στο κοιμητήριο όπου έγινε κατάθεση στεφάνων.


Ακολούθησε πορεία μέχρι το οδόφραγμα της Δερύνειας. Ο συναγωνιστής και βουλευτής του ΕΛΑΜ Σωτήρης Ιωάννου έκανε μια σύντομη αναφορά στο ιστορικό της δολοφονίας των εθνομαρτύρων.

Ο Πρόεδρος μας Χρίστος Χρίστου και άλλα στελέχη του Κινήματος, κατέθεσαν στεφάνι στο χώρο πλησίον της θυσίας τους υπό το βλέμμα του βάρβαρου τούρκου κατακτητή.