Το ΕΛΑΜ στην Κοκκινοτριμιθιά – ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ

«Είστε οι μόνοι που γνοιάζεστε για μας», «μόνο εσείς λέτε τα πράγματα ως έχουν», «από όλους μόνο το ΕΛΑΜ έρχεται να μας δει και μιλάει για τα προβλήματα που μας δημιουργούν οι λαθρομετανάστες», «μας τονώνετε το ηθικό» : λόγια των ίδιων των κατοίκων Κοκκινοτριμιθιάς που γειτνιάζουν με το «κέντρο φιλοξενίας» παράνομων μεταναστών «Πουρνάρα».

Αντιπροσωπεία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) με επικεφαλής τον Πρόεδρο μας και Υποψήφιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας για το 2023, κ. Χρίστο Χρίστου, επισκέφθηκε για μία ακόμη φορά την Κοκκινοτριμιθιά, συνομίλησε με τους «ξεχασμένους» από την πολιτεία κατοίκους και άκουσε ξανά τα σοβαρά προβλήματα που δημιουργεί η παρουσία των λαθρομεταναστών τόσο στην ίδια την κοινότητα αλλά και τις γύρω περιοχές.

Στην δράση αυτή διανεμήθηκε ενημερωτικό φυλλάδιο για το πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση και για το τι έχει πράξει το ΕΛΑΜ μέχρι σήμερα τόσο εντός όσο και εκτός βουλής.

Για μία ακόμη φορά το ΕΛΑΜ τονίζει: Δεν είναι πρόσφυγες, είναι εισβολείς! Οι λαθρομετανάστες ξεπέρασαν το 6% του πληθυσμού της Κύπρου! Η Πατρίδα μας απειλείται και θα καταστούμε, οι Έλληνες της Κύπρου, μειοψηφία στον ίδιο μας τον τόπο!

Απαιτούμε από την Κυβέρνηση: εφαρμογή αυστηρής μεταναστευτικής πολιτικής, άμεση απέλαση ΟΛΩΝ των παράνομων μεταναστών και διακοπή νέων εισροών στον τόπο μας όπως και των επιδομάτων που δίνονται στους χιλιάδες αιτητές πολικού ασύλου, την ίδια ώρα που συμπατριώτες μας δεινοπαθούν!

Την ίδια στιγμή, καλούμε τον λαό να μας δώσει δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας, καθώς είναι ευρέως παραδεκτό ότι το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) είναι η ΜΟΝΗ πολιτική δύναμη που μπορεί να δώσει λύσεις στο τεράστιο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης.

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ!