«Η Κύπρος διεκδικεί να μετατραπεί από Κράτος σε Φιλανθρωπικό Ίδρυμα»

Χθεσινή παρουσία στο τηλεοπτικό σταθμό ΣΙΓΜΑ για το μείζον ζήτημα της Παράνομης Μετανάστευσης. Η Κυβέρνηση θα πρέπει επιτέλους να αποδείξει ότι έχει την πολιτική βούληση να προχωρήσει σε λύσεις γιατί αυτό δεν φαίνεται από τις πράξεις της. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το Ειδικό Αστυνομικό Σώμα που ψηφίστηκε ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ από τον Ιούλιο και σήμερα 4 μήνες μετά δεν έχουν προκηρυχθεί καν οι θέσεις.

Η πολιτική που ακολουθεί η Κύπρος τα τελευταία χρόνια είναι λες και βρισκόμαστε σε μία βάρκα που μπάζει νερά και εμείς αντί να κλείσουμε τις τρύπες, βγάζουμε νερό με τον κουβά κάτι που θα μας οδηγήσει στο να βουλιάξουμε.

Επίσης, θυμίσαμε ότι στην Ευρωπαϊκή Ένωση η κάθε χώρα ακολουθεί τη δική της πολιτική. Συμπεριφέρονται ΣΟΒΑΡΑ. Η Κύπρος από την άλλη διεκδικεί να μετατραπεί από Κράτος σε Φιλανθρωπικό Ίδρυμα.

Τέλος, πολύ σωστά η συζήτηση μετατοπίστηκε στις Προεδρικές Εκλογές και πως κριτήριο κάθε ψηφοφόρου θα πρέπει να είναι το Μεταναστευτικό πρόβλημα.

Οι διαφορές μας με τους άλλους υποψήφιους είναι αρκετές. Ο Αβέρωφ Νεοφύτου δήλωσε δημόσια ότι δεν πρέπει να αποκοπούν τα επιδόματα ενώ ο Ν. Χριστοδουλίδης αρκέστηκε στο να πει πως θα δημιουργήσει Υφυπουργείο Μετανάστευσης χωρίς όμως να εξηγεί με ποιον τρόπο θα επιλυθεί αυτό το πολύ σοβαρό ζήτημα.