Βιβλιοπαρουσίαση «Αναίμακτος Αττίλας»

Διεξήχθη το βράδυ της 4ης Σεπτεμβρίου στο Αμφιθέατρο του Λυκείου Αραδίππου η παρουσίαση του βιβλίου του Σωτήρη Ιωάννου «Αναίμακτος Αττίλας». 

O Σωτήρης Ιωάννου γεννήθηκε το 1995 στη Λάρνακα και αποφοίτησε από το τμήμα Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κύπρου. Σήμερα είναι Δημοτικός Σύμβουλος Λάρνακας, Κοινοβουλευτικός Συνεργάτης του ΕΛΑΜ και Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του ΕΛΑΜ.

Ο «Αναίμακτος Αττίλας» όπως ανέφερε και ο συγγραφέας είναι ένα πολιτικό μυθιστόρημα, μία φανταστική ιστορία. Μία φανταστική ιστορία όμως που εμπεριέχει υπαρκτές πρόνοιες ενός υπαρκτού σχεδίου (Σχέδιο Ανάν) και μίας εξίσου υπαρκτής Τουρκίας που η πολιτική της ηγεσία δεν έχει καμία ηθική αναστολή να χρησιμοποιήσει σκληρή στρατιωτική δύναμη.

Το βιβλίο πραγματεύεται την επόμενη ημέρα της λύσης, μέσα από τα μάτια ενός πολιτικού υπέρμαχου του νέου Σχεδίου, όπου κατά το μεταβατικό στάδιο της λύσης αντιλαμβάνεται την πικρή πραγματικότητα των όσων διαπραγματεύεται η πολιτική μας ηγεσία.

Για το βιβλίο μίλησαν εξαιρετοι επιστήμονες και άνθρωποι που γνωρίζουν πολύ καλά τη φύση του Κυπριακού προβλήματος. Το δικό τους στίγμα για το βιβλίο και το συγγραφέα έδωσαν ο εγκληματολόγος Δρ. Λάμπρος Καούλλας και ο Συνταγματάρχης εν Αποστρατεία, Ανδρέας Λοϊζου. Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ, Χρίστος Χρίστου.

To βιβλίο μπορείτε να το προμηθευτείτε μεσω του συγγραφέα στο 99081757